Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Total Drama

Serien, 2013, 821.587 recensioner
Total Drama
Hjärtevärmande ögonblick varvas med svek, intriger, sabotage och brustna allianser i denna animerade parodi på dokusåpor.
serien Total Drama hade premiär 2013. Detta serien är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Total Drama på IMDB

Betyg: 7 från 10

Animated satire of survivor reality shows featuring random teenage archetypes vying for the final prize by any means necessary.

Skådespelare i Total Drama

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska
Text: svenska;engelska

Flera likadana Total Drama

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.