Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed: Live in Austin

Film, 2015, 74 minuter
Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed: Live in Austin
Ricky, Julian och Bubbles tar sin humor från husvagnsparken till scenen och bjuder på skryt, listiga planer och en vrickad provspelningsdemo.
film Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed: Live in Austin är en Netflix Original som hade premiär 2015 och är 74 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta film är Knasig, Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed: Live in Austin på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

Ricky, Julian and Bubbles bring their trailer park humor out onto the stage for a night of bravado, schemes and an intoxicated acting demo.

Skådespelare i Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed: Live in Austin

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: franska;svenska;spanska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Trailer Park Boys: Drunk, High and Unemployed: Live in Austin

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Verified Stand-Up
Tio komiker. Tio dynamiska uppträdanden. Två avsnitt. Upptäck din nya favorit bland de hyllade ståuppkomikerna som uppträder på Webster Hall i New York.
Comedy Royale
Tjugo av Sydkoreas hetaste komiker möts i en intensiv tävling om chansen att leda en Netflix-serie – och levererar gapskratt på löpande band.
My Demon
En obarmhärtig demon förlorar sina krafter efter att ha träffat en kylig arvtagerska, som kan visa sig vara nyckeln till hans förlorade förmågor – och hans hjärta.
Bröllopsspelet
Alex och Eva tänker gifta sig på platsen där de träffades för första gången, men en rad dråpliga missförstånd och snedsteg sinkar deras bröllopsplaner.
Olóládé
Två vänner blir plötsligt rika på oväntade sätt. Det verkar för bra för att vara sant – tills de blir indragna i en livsfarlig penningtvätthärva.