Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Transcendence

Transcendence: A Revolução
Film, 2014, 119 minuter, 346.238 recensioner
Transcendence
Två datavetare jobbar på att uppnå teknologisk singularitet för att skapa en värld där datorer kan överträffa den mänskliga hjärnans förmåga.
film Transcendence hade premiär 2014 och är 119 minuter lång. Johnny Depp är både Frankenstein och monster i denna thriller där även Rebecca Hall och Morgan Freeman medverkar. Tillåten för åldrarna 11 år och äldre; barn i åldrarna 7-11 år måste vara i sällskap med en vuxen.Detta film är Nervkittlande, Skarpsinnig, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Transcendence på IMDB

Betyg: 6 från 10

A scientist's drive for artificial intelligence, takes on dangerous implications when his consciousness is uploaded into one such program.

Skådespelare i Transcendence

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;finska;norska;danska

Flera likadana Transcendence

Push

Push

(2009)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Prisoners

Prisoners

(2013)

Limitless

Limitless

(2016)

ARQ

ARQ

(2016)

Spectral

Spectral

(2016)

iBOY

iBOY

(2017)

The Discovery

The Discovery

(2017)

Stasis

Stasis

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Onmyoji
Musikern Minamoto Hiromasa blir vän med mystikern Abe Seimei i det kejserliga hovets gyllene korridorer, och tillsammans löser de knepiga fall med demoniska ursprung.
En helt vanlig familj
En till synes perfekt familj ser sin värld falla samman när ett chockerande mord visar hur långt de är villiga att gå för att skydda varandra.
The Railway Men - The Untold Story Of Bhopal 1984
Mitt i tragedin efter det dödliga gasutsläppet från en fabrik i Bhopal riskerade modiga järnvägsarbetare livet för att rädda andra.
Feedback
En före detta rockstjärna vars alkoholmissbruk skadat hans minne och splittrat familjen ger sig ut för att leta efter sin försvunna son.
Suburra: För evigt
Det råder kaos i Rom, och när spänningarna mellan de kriminella klanerna ökar är inte ens gamla etablerade allianser säkra längre. En ny världsordning väntar i Suburra.