Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Träskets tystnad

Film, 2019, 92 minuter
Träskets tystnad
Gränsen mellan verklighet och fiktion suddas ut när en framgångsrik deckarförfattare undersöker korruption i arbetet med sin nya bok.
film Träskets tystnad är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 92 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Träskets tystnad är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Träskets tystnad på IMDB

Betyg: 5,3 från 10

A writer of crime stories discovers that reality is more criminal than the stories he writes.

Skådespelare i Träskets tystnad

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska

Flera likadana Träskets tystnad

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
All Day and a Night
En livstidsdömd ung man ser tillbaka på de människor, omständigheter och det system som förde in honom på brottets bana.
Mrs. Serial Killer
När en läkare döms för en rad chockerande mord planerar hans lojala fru att begå ett mord med samma tillvägagångssätt som mördaren för att bevisa att maken är oskyldig.
I vredens grepp
En familjefar återvänder från semestern och upptäcker att hans hus har tagits i besittning av ockupanter, vilket leder till en konflikt som snart spårar ur totalt.