Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tre meter över himlen

Serien, 2021
Tre meter över himlen
Två unga vuxna med helt olika bakgrunder blir kära under en sommar i Italien. Inspirerad av Federico Moccias bokserie.
serien Tre meter över himlen är en Netflix Original som hade premiär 2021. Regisserad av Lorenzo Sportiello och Francesco Lagi. Med Rebecca Coco Edogamhe och Ludovico Tersigni i huvudrollerna. Rekommenderas från 13 år. Tre meter över himlen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tre meter över himlen på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

A modern love story, set during a summer on the Adriatic coast. An undeniable attraction unites Ale and Summer, two people from very different worlds.

Skådespelare i Tre meter över himlen

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;italienska - Syntolkning;italienska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;italienska;svenska

Flera likadana Tre meter över himlen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.
School Tales The Series
Hemska fasor rör sig i skolans korridorer i den här antologin med spökhistorier som regisseras av erkända thailändska skräckfilmsregissörer.
The Sandman
Efter många års fångenskap ger sig drömkungen Morpheus ut på en resa genom olika världar för att ta tillbaka det som stulits från honom och återupprätta sin makt.
Kakegurui Twin
Mary Saotome är fast besluten att klättra på samhällsstegen och satsar allt hon har på det som hennes elitskola värderar högst av allt: hasardspel med höga insatser.
Endless Night
En tillbakadragen 17-åring försöker fly vardagens tristess genom att slå följe med en grupp tonåringar som använder en drog som låter dem drömma i vaket tillstånd.