Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Trevor Noah: I Wish You Would

Film, 2022, 68 minuter
Trevor Noah: I Wish You Would
Den Emmy-belönade komikern Trevor Noah berättar om att lära sig tyska, tala illa om de döda, döma karaktärer i skräckfilmer och beställa indisk mat i Skottland.
film Trevor Noah: I Wish You Would är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 68 minuter lång. Trevor växlar obehindrat mellan dialekter, karaktärer och ämnen i denna hämningslösa och sylvassa ståuppshow. Rekommenderas från 13 år. Trevor Noah: I Wish You Would är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Flera likadana Trevor Noah: I Wish You Would

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Amor Idiota
Under en blöt kväll får en problemtyngd man syn på en kvinna som han blir mer och mer besatt av, och börjar förfölja henne i hopp om att vinna hennes kärlek.
Il commissario
En vanlig mordutredning utvecklas snabbt till en skandal som sätter en laglydig polischefs framtid på spel.
Mam'zelle Nitouche
Célestin, som är musiklärare om dagarna och kompositör om nätterna, trasslar in sig i ett nät av romantiska problem. Baserad på den populära operetten med samma namn.
Our Miss Fred
Skådespelaren Fred Wimbush gör en dragshow när han tillfångatas av nazister i det tyskockuperade Frankrike och tvingas låtsas vara kvinna tills han tagit sig i säkerhet.
Next to No Time
En introvert ingenjör med storslagna planer tar sig ombord på skeppet Queen Elizabeth för att leta reda på en välkänd affärsman och få hjälp med finansieringen.