Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Trial by Fire

Serien, 2023
Trial by Fire
Efter den dödliga biobranden i Uphaar försöker två sörjande föräldrar bearbeta sina barns död och samtidigt föra en tuff kamp för rättvisa. Baserad på verkliga händelser.
serien Trial by Fire är en Netflix Original som hade premiär 2023. Rajshri Deshpande (The Fame Game) och Abhay Deol (Zindagi Na Milegi Dobara) medverkar i denna känslosamma dramaserie. Rekommenderas från 16 år. Trial by Fire är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Trial by Fire

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska;hindi - syntolkning;hindi [originalspråk];tamil;telugu
Text: danska;tyska;engelska;finska;hindi;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Trial by Fire

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kombattanterna
Frankrike 1914. När de tyska trupperna avancerar och männen skickas till frontlinjen måste fyra kvinnor tackla de förödande konsekvenserna på hemmafronten.
Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Mission Majnu
På 70-talet skickas en indisk agent på ett livsfarligt uppdrag för att avslöja ett hemligt kärnvapenprogram i hjärtat av Pakistan.
Kaapa
När en ung kvinnas namn dyker upp på en lista över rymlingar blir hennes make måltavla för en hårdnackad gangster i ett brutalt krig.