Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Trinkets

Serien, 2019
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
serien Trinkets är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Trinkets är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Trinkets på IMDB

An unexpected friendship forms when three teenage girls meet in Shoplifters Anonymous.

Skådespelare i Trinkets

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska [Originalspråk];franska;engelska - Syntolkning
Text: engelska;norska;svenska;tyska;finska

Flera likadana Trinkets

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.
O Escolhido
Tre läkare som har i uppdrag att vaccinera invånarna i en avlägsen by i Pantanal mot zika drabbar samman med en helbrägdagörare och blir indragna i hans mystiska sekt.
Mordet på Gianni Versace
Med början i barndomen ser vi avgörande händelser i Andrew Cunanans liv som leder fram till de besinningslösa morden på fem personer, inklusive modeikonen Gianni Versace.
RuPaul’s Drag Race: All Stars
Från tittarfavoriter till divor vi älskar att hata – drottningar från tidigare säsonger tävlar om stora pengar och en plats i Drag Race Hall of Fame.
The Last Czars
När social oro och krav på reformer sveper genom Ryssland under det tidiga 1900-talet utlöser tsar Nikolajs motstånd en revolution som leder till slutet på en dynasti.