Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Triple Frontier

Film, 2019, 125 minuter
Triple Frontier
Lojaliteter prövas när fem före detta elitsoldater återförenas för att stjäla en förmögenhet från en knarkkung – en kupp som får en rad oavsiktliga konsekvenser.
film Triple Frontier är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 125 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Triple Frontier är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Triple Frontier

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];franska;engelska - Syntolkning;tyska
Text: svenska;finska;norska;tyska;engelska

Flera likadana Triple Frontier

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Hard Way
En före detta soldat får reda på att hans bror dödats under ett uppdrag i Rumänien, så han slår sig samman med två kompanjoner för att utkräva hämnd.
Lojalitet är allt
En före detta överste skapar en särskild paramilitär grupp vars mål är att bekämpa drogsmugglingen vid gränsen mellan Paraguay och Argentina.
Din son
När hans son blir brutalt misshandlad utanför en nattklubb tar en kirurg lagen i egna händer och ger sig ut för att hämnas.
Jurassic Park III
En grupp resenärer som blivit strandsatta på ökända Isla Sorna tvingas slåss för sina liv när ett gäng nya – och ännu dödligare – dinosaurier blir sugna på mellanmål.
Dirty John: The Dirty Truth
Intervjuer med gamla flickvänner, ex-fruar och poliser ger oss en skrämmande inblick i sociopaten John Meehans kriminella liv, som sträckte sig över flera årtionden.