Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Triptych

Serien, 2022
Triptych
När Becca uppdagar att hon separerats från sina identiska systrar vid födelsen inleder hon en desperat jakt på sanningen om sitt ursprung.
serien Triptych är en Netflix Original som hade premiär 2022. Maite Perroni (Rebelde – vägen till toppen, Mörkt begär) är en äkta kameleont i den här verklighetsbaserade thrillern. Rekommenderas från 16 år. Triptych är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Triptych

Flera likadana Triptych

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
The Law of the Jungle
Tolv elitidrottare som har blivit lämnade i djungeln måste samarbeta med (eller sabotera för) varandra i en tävling med stora prispengar där varje deltagare har ett pris.
Rana Naidu
Rana Naidu är expert på att lösa problem åt rika kändisar. Men när hans pappa släpps ut ur finkan uppstår trassel som kanske inte ens han kan reda ut.
Helsinki Crimes
En känd polis och hans partner ger sig in i Helsingfors undre värld när en brottsvåg drabbar staden.