Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Magician's Elephant

Film, 2023, 103 minuter
The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
film The Magician's Elephant är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 103 minuter lång. Magisk saga med engelska röster av bl.a. Noah Jupe, Mandy Patinkin och Benedict Wong. Bygger på boken av Kate DiCamillo. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Finurlig, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Magician's Elephant

Regissör

Ljud och text

Ljud: danska;tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Magician's Elephant

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Awakenings
Efter att en neurolog testat en experimentell medicin på en katatonisk patient måste mannen försöka hantera livet som vuxen när han vaknar upp ur sin koma efter 30 år.
Woodplum
När några barn hittar en bebis i skogen bestämmer de sig för att uppfostra henne på egen hand ... men det visar sig vara lättare sagt än gjort!
Faraway
När en kvinna ärver ett hus på en ö i Kroatien gör hon en spontanresa som ger henne livsglädjen tillbaka – och chansen att uppleva kärleken på nytt.
10 Days of a Good Man
En advokat som sadlat om till privatdetektiv tar sig an ett fall med en försvunnen person som kastar ut honom på en oväntad och livsomvälvande resa.
Laglös vänskap
När hans vän blir oskyldigt dömd för mord reser en tidigare gangster till Marseilles för att utkräva lite gammal hederlig hämnd – och för att få sin bit av kakan.