Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

The Magician's Elephant

Film, 2023, 103 minuter
The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
film The Magician's Elephant är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 103 minuter lång. Magisk saga med engelska röster av bl.a. Noah Jupe, Mandy Patinkin och Benedict Wong. Bygger på boken av Kate DiCamillo. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Finurlig, Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i The Magician's Elephant

Regissör

Ljud och text

Ljud: danska;tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana The Magician's Elephant

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Thelma the Unicorn
En sjungande ponny som drömmer om berömmelse blir kändis över en natt när hon förvandlas till en glittrig enhörning. Men kändisskapet vänder upp och ner på hennes liv.
Beautiful Rebel
Berättelsen om hur en av Italiens största rockstjärnor, Gianna Nannini, följde sina drömmar trots att familjen och musikbranschen satte käppar i hjulet för henne.
Down the Rabbit Hole
Tioårige Tochtli växer upp i lyx och överflöd, men hans överdådiga liv står i kontrast till det mörker som sipprar in från pappans kriminella verksamhet.
Stolen
En ung samisk kvinna tar upp jakten på en mördare för att hämnas en personlig oförrätt i detta känsloladdade drama. Inspirerat av verkliga händelser.
Scoop
I denna fiktiva skildring får vi veta hur kvinnorna på Newsnight lyckades göra den ökända intervjun med prins Andrew. Inspirerad av verkliga händelser.