Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tuca & Bertie

Serien, 2019
Tuca & Bertie
Den frigjorda tukanen Tuca och den tvivlande taltrasten Bertie är bästa vänner – och fåglar – som hjälper varandra genom livets toppar och dalar.
serien Tuca & Bertie är en Netflix Original som hade premiär 2019. Tiffany Haddish och Ali Wong gör rösterna till de två bästisarna – en tukan och en taltrast. Rekommenderas från 13 år. Detta serien är Absurd, Fräck, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Tuca & Bertie

Ljud och text

Ljud: engelska - Syntolkning;tyska;engelska [Originalspråk];franska
Text: finska;tyska;norska;svenska;engelska

Flera likadana Tuca & Bertie

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.
Bruna Louise: Demolição
Komikern Bruna Louise har varit i dejtingsvängen ett bra tag och vet hur man handskas med dåliga förhållanden – och hur man gör skämt av dem.
The Future Of
I den här innovativa dokumentärserien utforskar branschexperter nya och framväxande tekniker som kan skapa revolutionerande möjligheter i framtiden.
Dead End: Paranormal Park
Två tonåringar och en talande hund samarbetar för att besegra demoner i en hemsökt nöjespark, och med lite tur kanske de kan rädda världen från en övernaturlig katastrof.
Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Konspirationer. Bedrägerier. Våld. Mord. Det som börjar på nätet stannar sällan bara på nätet – och konsekvenserna sprids världen över.