Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tune in for Love

Film, 2019, 122 minuter
Tune in for Love
En student och en tystlåten tonåring träffar varandra på ett bageri på 1990-talet. De försöker hitta varandra genom åren, men ödet tycks hela tiden hålla dem åtskilda.
film Tune in for Love är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 122 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Gripande, Lågmäld, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tune in for Love på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

In 1997 during the IMF crisis, two people meet while exchanging stories on a radio program. They fall in love, but can't quite seem to get the timing right.

Skådespelare i Tune in for Love

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;koreanska - Syntolkning;koreanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska

Flera likadana Tune in for Love

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Nada a Perder 2
I den här biografiska uppföljaren måste Edir Macedo hantera svek, sorg och politiska intriger när kyrkan han var med och grundade drabbas av kontroverser.
El Club
Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy på egen hand och får snart problem med andra knarkhandlare, polisen och sina familjer.
Earthquake Bird
I 1980-talets Tokyo blir en gåtfull utländsk kvinna misstänkt för att ha mördat sin vän, som försvunnit efter deras triangeldrama med en fotograf.
House Arrest
En man som tröttnat på omvärlden och isolerat sig i hemmet får sitt liv vänt upp och ner när han får ett underligt paket, samtidigt som en journalist kommer på besök.
Let It Snow
En kylig julafton drar en snöstorm in över den lilla staden, och för några av ungdomarna som bor där påverkar den allt från vänskap och kärlek till hela deras framtid.