Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Tune in for Love

Film, 2019, 122 minuter
Tune in for Love
En student och en tystlåten tonåring träffar varandra på ett bageri på 1990-talet. De försöker hitta varandra genom åren, men ödet tycks hela tiden hålla dem åtskilda.
film Tune in for Love är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 122 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Gripande, Lågmäld, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Tune in for Love på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

In 1997 during the IMF crisis, two people meet while exchanging stories on a radio program. They fall in love, but can't quite seem to get the timing right.

Skådespelare i Tune in for Love

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;koreanska - Syntolkning;koreanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska

Flera likadana Tune in for Love

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.
The Wrong Missy
Tim tror att han har bjudit med sin drömtjej på en jobbresa till Hawaii, men inser att han i själva verket har sms:at en kvinna från en katastrofal blinddejt.
Valeria
En författare med skrivkramp och ett krisande äktenskap söker stöd hos tre vänner, som också försöker hitta sig själva. Baserad på romanerna av Elísabet Benavent.