Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Twinsters

Dokumentärer, 2015, 88 minuter
Twinsters
Den här dokumentären berättar historien om en fransk student som via internet upptäcker en för henne främmande person som verkar vara hennes enäggstvilling.
dokumentärer Twinsters hade premiär 2015 och är 88 minuter lång. Detta dokumentärer är Innerlig, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Twinsters på IMDB

Betyg: 9 från 10

Adopted from South Korea, raised on different continents & connected through social media, Samantha & Anaïs believe that they are twin sisters separated at birth.

Trailer

Skådespelare i Twinsters

Regissörer

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: franska;svenska;spanska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Twinsters

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
Life Overtakes Me
I Sverige har hundratals traumatiserade flyktingbarn dragit sig tillbaka från livets ovisshet och gått in i ett komatöst tillstånd som kallas uppgivenhetssyndrom.
Oprah Winfrey Presents: When They See Us Now
Oprah Winfrey möter männen som rentvåddes för det så kallade Central Park Five-fallet, och pratar med skådespelarna och producenterna från When They See Us.
Rolling Thunder Revue: A Bob Dylan Story by Martin Scorsese
I en magisk blandning av verklighet och fantasi ser Martin Scorsese tillbaka på Bob Dylans turné Rolling Thunder Revue från 1975 – en turbulent period i USA:s historia.