Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ultraman: Rising

Film, 2024, 121 minuter
Ultraman: Rising
En idrottsstjärna återvänder motvilligt hem för att ta över sin pappas roll som den legendariske hjälten Ultraman och skydda Tokyo från gigantiska monster.
film Ultraman: Rising är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 121 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Medryckande, Finurlig, Fantasifull.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Ultraman: Rising

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];finska;norska;svenska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Ultraman: Rising

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kleks Academy
För att hitta sin pappa accepterar en till synes helt vanlig flicka en inbjudan att studera på ett magiskt universitet under ledning av den excentriska herr Klex.
Too Old for Fairy Tales 2
När hans mammas nya pojkvän flyttar in ger sig Waldek iväg på en våghalsig resa genom Tatrabergen för att hitta sin pappa, som han aldrig har träffat.
Thelma the Unicorn
En sjungande ponny som drömmer om berömmelse blir kändis över en natt när hon förvandlas till en glittrig enhörning. Men kändisskapet vänder upp och ner på hennes liv.
Chicken Run: Dawn of the Nugget
När det visar sig att en bondgård i närheten har något fuffens för sig måste ett gäng orädda kycklingar samarbeta för att rädda sina gelikar.
The Archies
I 1960-talets Indien försöker Archie och hans gäng hantera kärlek, vänskap och Riverdales framtid när en grupp byggherrar hotar att förstöra en populär park.