Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ultras

Film, 2020, 109 minuter
Ultras
En åldrande fotbollsfanatiker tvingas ta itu med sitt förflutna, samtidigt som han försöker ge sig själv och en ung följeslagare en ny framtid.
film Ultras är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 109 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Ultras är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Intensiv.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ultras på IMDB

Naples. At almost fifty years old Sandro is the leader of the Apache, a group of ultras with whom he has spent his whole life at the stadium: a life of violence, clashes, passions, and ...

Skådespelare i Ultras

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;italienska - Syntolkning;italienska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;italienska;svenska

Flera likadana Ultras

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Painted Boats
Detta drama med dokumentära inslag handlar om två familjer som arbetar med att frakta varor på kanalbåtar i 1940-talets England.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.
The Little Soldier
En leksaksakrobat blir kär i en ballerinadocka. Men när akrobaten blir tvungen att dra ut i krig kommer en svartsjuk gubben i lådan och försöker ta över.