Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Unbreakable Kimmy Schmidt

Serien, 2019, 716 recensioner
Unbreakable Kimmy Schmidt
En kvinna räddas från en domedagssekt och hamnar i New York där hon måste ta sig fram i en värld som hon inte ens trodde fanns längre.
serien Unbreakable Kimmy Schmidt är en Netflix Original som hade premiär 2019. Nominerad till 18 Emmys, bland annat för bästa komedi och nio gånger för bästa skådespelare/skådespelerska. Unbreakable Kimmy Schmidt är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unbreakable Kimmy Schmidt på IMDB

A woman escapes from a doomsday cult and starts life over again in New York City.

Skådespelare i Unbreakable Kimmy Schmidt

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.