Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Uncle from Another World

Serien, 2022
Uncle from Another World
Efter att ha legat i koma i 17 år vaknar Takafumis farbror plötsligt upp. Inte bara det, nu kan han tala okända språk och verkar ha fått magiska krafter.
serien Uncle from Another World är en Netflix Original som hade premiär 2022. Rekommenderas från 13 år. Detta serien är Udda, Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Uncle from Another World

Flera likadana Uncle from Another World

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Kakegurui Twin
Mary Saotome är fast besluten att klättra på samhällsstegen och satsar allt hon har på det som hennes elitskola värderar högst av allt: hasardspel med höga insatser.
Mästerdetektiven Conan: Tedags för Zero
En privatdetektiv, som även är säkerhetstjänsteman och medlem i en ljusskygg organisation – tre identiteter att hålla ordning på. En spinoff till Mästerdetektiven Conan.
Bakugan: Battle Planet
Dan Kouzo och hans kompisar lär känna mystiska varelser samtidigt som de strider mot de mörka krafter som försöker ta över världen.
BASTARD‼ -Heavy Metal, Dark Fantasy-
När onda krafter hotar att återuppväcka Anthrasax, förstörelsens gud, vänder sig kungadömet Meta-llicana till en opålitlig, mörk trollkarl för att få hjälp.
VINLAND SAGA
Vikingaanime om den unge krigaren Thorfinn som smider planer för att hämnas sin fars död och drömmer om det rika landet i väster.