Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Under stormen

Film, 2018, 129 minuter
Under stormen
En spricka i rumtiden gör att Vera kan rädda en pojkes liv 25 år tidigare, men det leder till att hon förlorar sin egen dotter. Kommer hon någonsin att få tillbaka henne?
film Under stormen är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 129 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Under stormen på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

Two storms separated by 25 years. A woman murdered. A daughter missed. Only 72 hours to discover the truth.

Skådespelare i Under stormen

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska - Syntolkning;tyska;engelska;franska;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: tyska;finska;europeisk spanska;svenska;engelska

Flera likadana Under stormen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
Yankee
En man från Arizona är på flykt undan polisen och tar sig över gränsen till Mexiko, där han blir djupt involverad i drogsmuggling – med hjälp av modern teknik.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.
Black Spot
I en belgisk gränsstad invid en spöklik skog utreder en polis och en nyanländ åklagare skrämmande fenomen och ett flertal kusliga mord.
Jinn
Under en skolresa till Petra tar sig två djinner – en god och en ond – in i människornas värld och förvandlar skolan till ett övernaturligt slagfält.