Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Under the Shadow

Film, 2016, 84 minuter
Under the Shadow
En kvinna i Teheran tar hand om sin dotter medan hennes man deltar i kriget mellan Iran och Irak. Hon blir mer och mer övertygad om att onda andar hemsöker dem.
film Under the Shadow hade premiär 2016 och är 84 minuter lång. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Detta film är Nervkittlande, Läskig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Under the Shadow på IMDB

Betyg: 7 från 10

As a mother and daughter struggle to cope with the terrors of the post-revolution, war-torn Tehran of the 1980s, a mysterious evil begins to haunt their home.

Skådespelare i Under the Shadow

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;tyska;persiska;franska
Text: engelska;norska;tyska;svenska;finska

Flera likadana Under the Shadow

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Mission of honor
Luftwaffe står i begrepp att ta kontroll över det brittiska luftrummet när en polsk flygskvadron anländer för att hjälpa brittiska flygvapnet mot den gemensamma fienden.
Whitney
Privata arkivbilder och intervjuer med familjemedlemmar ger oss en intim inblick i världsstjärnan Whitney Houstons alldeles för korta liv i den här gripande dokumentären.
Dolemite Is My Name
I 1970-talets LA får den kämpande komikern Rudy Ray Moore sitt stora genombrott med det fräcka alter egot Dolemite, för att sedan riskera allt i hopp om att göra film.
Rattlesnake
En mystisk kvinna räddar hennes dotter från ett dödligt ormbett, men i utbyte måste den ensamstående mamman mörda en främling innan solen går ner.
Insidious: The Last Key
Parapsykologen Elise Rainier plågas av otäcka minnen och återvänder till sitt barndomshem för att konfrontera sina demoner – och uppdagar djupt begravda hemligheter.