Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Undercover

Serien, 2019
Undercover
Två poliser infiltrerar en drogkungs verksamhet genom att låtsas vara ett par på campingplatsen där han tillbringar helgerna. Inspirerad av verkliga händelser.
serien Undercover är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Undercover på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

A lawyer returns to Britain to become the first black Director of Public Prosecutions. She begins to suspect that everything she knew about the man she has been married to for the past 20 years is a lie.

Creator:

Skådespelare i Undercover

Ljud och text

Ljud: flamländska - Syntolkning;franska;engelska;flamländska [Originalspråk];tyska
Text: engelska;flamländska;finska;svenska;tyska

Flera likadana Undercover

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Typewriter
Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.
Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.
O Escolhido
Tre läkare som har i uppdrag att vaccinera invånarna i en avlägsen by i Pantanal mot zika drabbar samman med en helbrägdagörare och blir indragna i hans mystiska sekt.
Mordet på Gianni Versace
Med början i barndomen ser vi avgörande händelser i Andrew Cunanans liv som leder fram till de besinningslösa morden på fem personer, inklusive modeikonen Gianni Versace.
The Last Czars
När social oro och krav på reformer sveper genom Ryssland under det tidiga 1900-talet utlöser tsar Nikolajs motstånd en revolution som leder till slutet på en dynasti.