Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Undercover

Serien, 2019
Undercover
Två poliser infiltrerar en drogkungs verksamhet genom att låtsas vara ett par på campingplatsen där han tillbringar helgerna. Inspirerad av verkliga händelser.
serien Undercover är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Undercover på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

A lawyer returns to Britain to become the first black Director of Public Prosecutions. She begins to suspect that everything she knew about the man she has been married to for the past 20 years is a lie.

Creator:

Skådespelare i Undercover

Ljud och text

Ljud: flamländska - Syntolkning;franska;engelska;flamländska [Originalspråk];tyska
Text: engelska;flamländska;finska;svenska;tyska

Flera likadana Undercover

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

1994
Med hjälp av arkivbilder och nya intervjuer undersöker den här serien politiken i Mexiko år 1994 – året då zapatisterna gjorde uppror och Luis Donaldo Colosio mördades.
The Society
Tonåringarna i den välmående staden West Ham tvingas skapa ett eget samhälle för att överleva efter att alla andra invånare försvunnit under mystiska omständigheter.
El recluso
En före detta marinsoldat går under täckmantel i ett mexikanskt fängelse för att infiltrera ett gäng som misstänks ha kidnappat en amerikansk domares dotter.
Dead to Me
En hetlevrad änka på jakt efter föraren som körde på hennes man i en smitningsolycka blir vän med en excentrisk optimist som inte är vad hon verkar vara.
Historien om ett brott: Studenten
Efter en halloweenfest hittas studenten Luis Andrés Colmenares död. Var det en olycka eller blev han mördad? Inspirerad av verkliga händelser.