Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Unika interiörer

Serien, 2018
Unika interiörer
Möt excentriska ägare av hus som ser normala ut på utsidan, men som är fulla av överraskningar – allt från en berg-och-dalbana på baksidan till ett tåg i källaren.
serien Unika interiörer är en Netflix Original som hade premiär 2018. Unika interiörer är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Unika interiörer på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

Tours through houses with interesting and special interiors.

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Unika interiörer

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.