Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Unlocked: A Jail Experiment

Serien, 2024
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.
serien Unlocked: A Jail Experiment är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 13 år. Unlocked: A Jail Experiment är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provokativ, Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Unlocked: A Jail Experiment

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Power
Det amerikanska polisväsendet synas i den här tankeväckande dokumentären som ställer frågan: ”Vilka har mest makt – folket eller polisen?”
Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal
När en otrohetssajt utsätts för ett dataintrång offentliggörs intima uppgifter om miljontals användare – och förstör både äktenskap och liv.
Kevin Hart: The Kennedy Center Mark Twain Prize for American Humor
Stjärnkomiker samlas för att hylla – och roasta – Kevin Hart när han tar emot det prestigefyllda Mark Twain-priset under en varm och galet rolig ceremoni.
Cooking Up Murder: Uncovering the Story of César Román
Denna dokumentärserie om ett mordfall kretsar kring en spansk kock som byggt upp en framgångsrik karriär på ett nät av lögner och falska identiteter.
Bodkin
Ett gäng poddare ger sig ut för att undersöka mystiska och sedan länge olösta försvinnanden i en charmig irländsk stad med mörka och fasansfulla hemligheter.