Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Unseen

Serien, 2023
Unseen
En helt vanlig städerska söker desperat efter sin försvunna man och inleder en blodig kamp mot ett fruktat brottssyndikat.
serien Unseen är en Netflix Original som hade premiär 2023. Gail Mabalane (Blood & Water) spelar huvudrollen i denna fängslande kriminalthriller. Rekommenderas från 16 år. Unseen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Unseen

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Unseen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
Turn of the Tide
När en båt full av kokain sjunker nära hans ö ser Eduardo en farlig men lockande möjlighet att tjäna stora pengar och förverkliga omöjliga drömmar.
FUBAR
När en far och dotter upptäcker att de båda i hemlighet arbetar för CIA övergår ett redan farligt uppdrag i ett dysfunktionellt familjedrama.