Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Up North

Film, 2018, 99 minuter
Up North
En bortskämd arvtagare måste göra sig förtjänt av sitt arv genom ett års tjänstgöring på landsbygden, men vistelsen i en obekant miljö leder till nya insikter och mål.
film Up North hade premiär 2018 och är 99 minuter lång. Rekommenderas från 13 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Up North på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Up North explores love, friendship, and family politics, all of which collide, when a young rebellious heir from a wealthy family is sent away to National Service in Northern Nigeria. ...

Skådespelare i Up North

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Up North

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
White Lines
Zoe Walker lämnar sitt stillsamma liv för att utreda sin brors försvinnande på Ibiza. Väl framme slår hon snabbt in på en dekadent och farlig väg.
Valeria
En författare med skrivkramp och ett krisande äktenskap söker stöd hos tre vänner, som också försöker hitta sig själva. Baserad på romanerna av Elísabet Benavent.
All Day and a Night
En livstidsdömd ung man ser tillbaka på de människor, omständigheter och det system som förde in honom på brottets bana.