Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Up North

Film, 2018, 99 minuter
Up North
En bortskämd arvtagare måste göra sig förtjänt av sitt arv genom ett års tjänstgöring på landsbygden, men vistelsen i en obekant miljö leder till nya insikter och mål.
film Up North hade premiär 2018 och är 99 minuter lång. Rekommenderas från 13 år
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Up North på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Up North explores love, friendship, and family politics, all of which collide, when a young rebellious heir from a wealthy family is sent away to National Service in Northern Nigeria. ...

Skådespelare i Up North

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Up North

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Nada a Perder 2
I den här biografiska uppföljaren måste Edir Macedo hantera svek, sorg och politiska intriger när kyrkan han var med och grundade drabbas av kontroverser.
El Club
Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy på egen hand och får snart problem med andra knarkhandlare, polisen och sina familjer.
Earthquake Bird
I 1980-talets Tokyo blir en gåtfull utländsk kvinna misstänkt för att ha mördat sin vän, som försvunnit efter deras triangeldrama med en fotograf.
Let It Snow
En kylig julafton drar en snöstorm in över den lilla staden, och för några av ungdomarna som bor där påverkar den allt från vänskap och kärlek till hela deras framtid.
Paradise Beach
Mehdi släpps ur fängelset och planerar att ge igen för gammal ost. Men först måste han återförenas med sitt gäng, som numera bor vid en idyllisk strand i Thailand.