Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Uppsagd

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minuter
Uppsagd
En spanjor i Argentina får sitt liv ställt på ända efter att han råkat ge fel vägbeskrivning till en förbipasserande, som kräver kompensation för misstaget.

Uppsagd på IMDB

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Director:

Skådespelare i Uppsagd

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];franska;tyska
Text: engelska;svenska;europeisk spanska;finska;tyska

Flera likadana Uppsagd

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Father Figures
Efter att ha fått veta att deras påstått döda pappa i själva verket lever gör tvåäggstvillingarna Peter och Kyle en resa för att hitta honom – och sanningen.
Mina jag & Irene
Drabbad av personlighetsklyvning blir den blide Charlie och hans hyperaggressive alter ego Hank båda förälskade i den förvirrade Irene.
Grannpatrullen
Fyra killar som utnyttjar en grupp för grannsamverkan för att komma undan från familjeplikterna stöter på invaderande utomjordingar.
Baywatch
När den professionelle livvakten Mitch Buchannon och en före detta olympisk idrottare upptäcker en komplott som hotar bukten bestämmer de sig för att rädda sin strand.
Borat
Den kazakstanske reportern Borat reser till USA för att rapportera om ”världens bästa land” – och för att hitta och gifta sig med sexbomben Pamela Anderson.