Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Uppsagd

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minuter
Uppsagd
En spanjor i Argentina får sitt liv ställt på ända efter att han råkat ge fel vägbeskrivning till en förbipasserande, som kräver kompensation för misstaget.

Uppsagd på IMDB

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Director:

Skådespelare i Uppsagd

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];franska;tyska
Text: engelska;svenska;europeisk spanska;finska;tyska

Flera likadana Uppsagd

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Last Laugh
Den rastlöse managern Al flyttar in på ett ålderdomshem, där han återser sin gamle klient Buddy och får honom att ge ståuppkomedin en andra chans.
Inspector Gadget
När en godtrogen och försynt polis skadas i en explosion som den elake dr Claw ligger bakom ersätter robotexperter hans lemmar med olika smarta teknikprylar.
Smurfarna - Den försvunna byn
Smurfan och hennes bästisar Glasögonsmurfen, Klumpsmurfen och Muskelsmurfen ger sig in i Förbjudna skogen för att rädda en mystisk by från den elake trollkarlen Gargamel.
Sex Tape
Det gifta paret Annie och Jay bestämmer sig för att sätta färg på kärlekslivet genom att spela in en sexvideo, men dagen efter upptäcker de att den har spridits vidare.
Murder Party
En ensam man hamnar på en halloweenfest, men det visar sig att de skumma konststudenterna som håller i den tänker döda honom för att få ett stipendium.