Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Uppsagd

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minuter
Uppsagd
En spanjor i Argentina får sitt liv ställt på ända efter att han råkat ge fel vägbeskrivning till en förbipasserande, som kräver kompensation för misstaget.

Uppsagd på IMDB

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Director:

Skådespelare i Uppsagd

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];franska;tyska
Text: engelska;svenska;europeisk spanska;finska;tyska

Flera likadana Uppsagd

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Tig Notaro Happy To Be Here
Komikern Tig Notaro släpper loss sin inre skojare i en lekfull ståuppspecial full av roliga anekdoter, bekännelser om föräldraskap och mycket mer.
Catching Feelings
Livet för ett gift par vars äktenskap börjat knaka i fogarna vänds upp och ner av en berömd och hårt festande författare.
Cargo
Mitt under en fasansfull pandemi söker en pappa efter någon som är villig att skydda och ta hand om hans lilla dotter i den australiensiska vildmarken.
Italiensk mat i exil
Experter och matpersonligheter utforskar det italienska kökets spridning och utveckling på den amerikanska kontinenten, och diskuterar ursprung, exil och tradition.
Spivak
Författaren Wally Spivak har fastnat i samma gamla hjulspår – tills han en dag träffar ett förlovat par som får honom att se livet med andra ögon.