Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Uppsagd

Retiro Voluntario
Film, 2017, 89 minuter
Uppsagd
En spanjor i Argentina får sitt liv ställt på ända efter att han råkat ge fel vägbeskrivning till en förbipasserande, som kräver kompensation för misstaget.

Uppsagd på IMDB

A successful spanish executive living in Argentina, gets stalked by and faces a series of undesired situations created by a man he gives wrong directions to, after almost running over him with his car.

Director:

Skådespelare i Uppsagd

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];franska;tyska
Text: engelska;svenska;europeisk spanska;finska;tyska

Flera likadana Uppsagd

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Brewsters miljoner
En avdankad basebollspelare får reda på att han ärvt 300 miljoner dollar från en släkting, men på ett villkor: att han först lyckas spendera 30 miljoner på 30 dagar.
American Pie: Reunion
De fyra hormonstinna kompisarna från American Pie återvänder till hemstaden där det vankas high school-återträff, och gamla minnen väcks till liv.
How High
Två flummare röker marijuana som ger dem extra hjärnkapacitet, och till deras förvåning får de så bra resultat på antagningsprovet att de får stipendier till Harvard!
This Is 40
Det gifta paret Pete och Debbie kämpar med livet som medelålders i denna uppföljare till På smällen.
Wild Child
När en bortskämd tjej går för långt med sitt rebelliska beteende skickar hennes pappa henne till en internatskola med stränga regler.