Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Us and Them

Film, 2018, 119 minuter
Us and Them
Två främlingar möts på ett tåg och vänskap uppstår. 10 år senare träffas de igen och reflekterar över sin kärlek för varandra.
film Us and Them är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 119 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Us and Them på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

During the hectic chunyun period, 2 strangers traveling home meet on the train.

Skådespelare i Us and Them

Regissör

Ljud och text

Ljud: mandarin [Originalspråk];mandarin - Syntolkning
Text: engelska;norska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Us and Them

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.