Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vai Anitta

Serien, 2018
Vai Anitta
Följ med den brasilianska popikonen Anitta bakom kulisserna, där vi träffar hennes vänner och familj, och ser hur hon försöker skapa en ny låt och musikvideo varje månad.
serien Vai Anitta är en Netflix Original som hade premiär 2018. Vai Anitta är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Feel-good, Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vai Anitta på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

Go behind the scenes with Brazilian superstar Anitta as the singer reveals how she's consolidating her international career.

Trailer

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: brasiliansk portugisiska - Syntolkning;brasiliansk portugisiska [Originalspråk]
Text: brasiliansk portugisiska;svenska;finska;engelska;tyska

Flera likadana Vai Anitta

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.