Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vampire in the Garden

Serien, 2022
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
serien Vampire in the Garden är en Netflix Original som hade premiär 2022. Rekommenderas från 16 år. Detta serien är Mörk, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Vampire in the Garden

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska - syntolkning;japanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska;ukrainska

Flera likadana Vampire in the Garden

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

MOTHER
Shuheis labila mamma känner sig hotad när han börjar bli nyfiken på världen bortom hennes osunda inflytande. Snart är familjen på väg mot en fruktansvärd tragedi.
Porco Rosso
När flygpirater terroriserar Adriatiska havet är denna italienska pilot den enda som vågar trotsa dem. Det finns bara en hake: han är hälften människa och hälften gris.
Prinsessan Mononoke
En prins som drabbats av en dödlig förbannelse ger sig ut för att hitta ett botemedel och hamnar mitt i en strid mellan ett gruvsamhälle och skogens djur.
SPRIGGAN
En uråldrig civilisation har lämnat kraftfulla och farliga reliker på jorden, och det är upp till Spriggan-agenterna att se till att de inte hamnar i fel händer.
Sång, dans och skådespel: Kabuki med Toma Ikuta
Drama, tradition och känsla – skådespelaren Toma Ikuta övar inför sin första kabukiföreställning med vännen och kabukilegenden Matsuya Onoe.