Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vampire Knight

Serien, 2008, 120 recensioner
Vampire Knight
På Cross Academy ges två medlemmar i disciplinärnämnden i uppgift att bevara freden mellan en elevgrupp bestående av människor och natteleverna, som är vampyrer.
serien Vampire Knight hade premiär 2008. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Detta serien är Romantisk.

Vampire Knight på IMDB

Betyg: 8 från 10

Vampire Knight tells the story of Yuki Cross. The earliest thing she remembers is being attacked on a snowy night by a vampire, and being rescued by Kaname Kuran, who is also a vampire. The...

Skådespelare i Vampire Knight

Ljud och text

Ljud: engelska;japanska [Originalspråk];franska
Text: engelska;nederländska;svenska;europeisk spanska;franska

Flera likadana Vampire Knight

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chocolate
En läkare och en kock vars gemensamma måltider haft stor betydelse träffas på nytt när de börjar jobba på en palliativ vårdavdelning.
October Faction
Ett vidunderligt familjedrama där föräldrarna Fred och Deloris slåss mot övernaturliga fenomen, medan tvillingarna Viv och Geoff har sina egna hemligheter.
The Ghost Bride
I 1890-talets Malacka hamnar Li Lan i livet efter detta, där hon blir indragen i ett mysterium med kopplingar till den döde sonen i en förmögen familj.
the goop lab with Gwyneth Paltrow
Med nyfikenheten som ledstjärna tar Gwyneth Paltrow och hennes team från goop en titt på psykedeliska droger, helande energi och andra kontroversiella hälsoteman.
Världsmakters uppkomst: Osmanska riket
Den osmanske sultanen Mehmet II ger sig ut på ett fälttåg för att erövra den bysantinska huvudstaden Konstantinopel, och formar historien i flera århundraden framåt.