Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Van Helsing

Serien, 2021
Van Helsing
Efter tre år i koma vaknar Vanessa upp till en värld full av vampyrer. Nu måste hon och en udda skara andra överlevare kämpa för att hålla sig vid liv.
serien Van Helsing är en Netflix Original som hade premiär 2021. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.Detta serien är Spännande, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Van Helsing på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

Vanessa Helsing, distant relative of famous vampire hunter Abraham Van Helsing, is resurrected only to find that vampires have taken over the world.

Skådespelare i Van Helsing

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana Van Helsing

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
Something Between
Upplev akrobatisk skärmflygning ur en grupp unga talangfulla piloters synvinkel när de under fyra månaders tid reser runt i Europa och utövar sin sport.
The Amber Light
Den här mysiga dokumentären utforskar kopplingarna mellan whisky, musiktraditioner och den sociala alkoholkulturen i Skottland.
La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.