Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vänner

Film, 2003, 9.524.055 recensioner
Vänner
I denna omåttligt populära komediserie får vi följa sex vänner i tjugoårsåldern som hanterar livets alla glädjeämnen och missöden på 1990-talets Manhattan.
film Vänner hade premiär 2003. Denna kultförklarade komediserie låg på tio-i-topp-listan över antal tittare under alla tio säsonger.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vänner på IMDB

Betyg: 8,9 från 10

Friends is a TV series starring Jennifer Aniston, Courteney Cox, and Lisa Kudrow. Follows the personal and professional lives of six twenty to thirty-something-year-old friends living in Manhattan.

Skådespelare i Vänner

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Vänner

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.