Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Världen är din

The World Is Yours
Film, 2018, 100 minuter
Världen är din
En knarklangare i Paris vill lämna brottets bana och går med på att utföra ett sista jobb som innefattar Spanien, skrupelfria gangsters, en gammal kärlek och hans mamma.
film Världen är din är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 100 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Världen är din är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Cynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Världen är din på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

A small-time dealer dreams of another life but can't afford it. To escape, he must accept one last job involving Spain, drugs, the Illuminati and his overbearing mother.

Skådespelare i Världen är din

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska [Originalspråk];franska - Syntolkning
Text: finska;franska;svenska;engelska;tyska

Flera likadana Världen är din

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bilrestauratörerna i Rust Valley
Bilsamlaren Mike Hall tar hjälp av sin kompis Avery Shoaf och sin son Connor Hall för att renovera gamla bilar – och förhoppningsvis tjäna lite pengar på det.
Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Hyperdrive
Toppförare från hela världen testar sina gränser i trimmade, specialbyggda bilar på den största och mest utmanande hinderbanan som någonsin har byggts.
Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Made in USA – En fabrik i Ohio
I den här dokumentären spirar hoppet när ett kinesiskt företag väcker nytt liv i en nedlagd fabrik i Ohio. Men en kulturkrock hotar att slå en amerikansk dröm i spillror.