Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Världen är din

The World Is Yours
Film, 2018, 100 minuter
Världen är din
En knarklangare i Paris vill lämna brottets bana och går med på att utföra ett sista jobb som innefattar Spanien, skrupelfria gangsters, en gammal kärlek och hans mamma.
film Världen är din är en Netflix Original som hade premiär 2018 och är 100 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Världen är din är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Cynisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Världen är din på IMDB

Betyg: 6,6 från 10

A small-time dealer dreams of another life but can't afford it. To escape, he must accept one last job involving Spain, drugs, the Illuminati and his overbearing mother.

Skådespelare i Världen är din

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;franska [Originalspråk];franska - Syntolkning
Text: finska;franska;svenska;engelska;tyska

Flera likadana Världen är din

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Pandemi
I den här dokumentärserien möter vi hjältarna som går i täten i kampen mot influensan, och lär oss mer om arbetet med att förhindra nästa globala utbrott.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Skådespelaren, komikern och författaren Fortune Feimster intar scenen och skämtar bland annat om sina rötter, sin karriär och sitt sexuella uppvaknande.
WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.