Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Dear Mother

Film, 2021, 98 minuter
Dear Mother
När Jean-Louis hjärta stannar måste han ta itu med sitt oidipuskomplex och ställa en otänkbar fråga till sin mamma. Annars är han död om tre dagar.
film Dear Mother är en Netflix Original som hade premiär 2021 och är 98 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Dear Mother är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Absurd, Provokativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Dear Mother på IMDB

Betyg: 6,2 från 10

One day, Jean-Louis discovers that his heart has stopped. He is not dead, can walk and talk, but his heart is no longer beating. With the help of his wife and a friend, he tries to understand the origin of this mystery.

Skådespelare i Dear Mother

Regissör

Flera likadana Dear Mother

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.