Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Velvet Colección: Grand Finale

Film, 2020, 82 minuter
Velvet Colección: Grand Finale
Under julen 1969 träffas nuvarande och tidigare personal i Madrid inför Velvets kommande försäljning. Det blir en tid av ljuva minnen, återföreningar och nystarter.
film Velvet Colección: Grand Finale hade premiär 2020 och är 82 minuter lång. Med Paula Echevarría, Miguel Ángel Silvestre, Cecilia Freire, Adrián Lastra, Marta Hazas och Javier Rey. Rekommenderas från 13 år. Velvet Colección: Grand Finale är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Velvet Colección: Grand Finale

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk]
Text: engelska;europeisk spanska;finska;norska;svenska

Flera likadana Velvet Colección: Grand Finale

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Still Time
I denna dramakomedi önskar en stressad arbetsnarkoman att livet kunde sakta ner när han plötsligt hoppar ett år framåt i tiden var och varannan timme.
Student of the Year
Två tidigare rivaler som blivit vänner hamnar i luven på varandra när utmärkelsen årets student – och ett stipendium till ett ansett universitet i USA – står på spel.