Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Velvet Colección

Serien, 2017
Velvet Colección
Denna spinoff-serie till Velvet utspelas på det sena 60-talet, då modedesignern Ana tar hjälp av sina kompisar för att öppna en butik och designskola i Barcelona.
serien Velvet Colección hade premiär 2017. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Detta serien är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Velvet Colección på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Barcelona 1967. Ana Rivera returns from New York to launch her last dream: to make the leap from the exclusive business of haute couture in Madrid to a boutique in Barcelona with aspirations to become a global franchise.

Creators:

Skådespelare i Velvet Colección

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];turkiska
Text: engelska;nederländska;europeisk spanska;svenska;turkiska

Flera likadana Velvet Colección

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

​SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac
Seiya och hans vänner samarbetar för att beskydda den reinkarnerade gudinnan Athena, men en mörk profetia hänger över deras huvuden.
Typewriter
Tre unga kompisar i Goa planerar att leta efter spöken i ett gammalt hus, men när en ny familj flyttar in kommer husets obehagliga förflutna upp till ytan.
Blown Away
Tio konstnärer skruvar upp värmen i en glasblåsartävling där priser värda 60 000 dollar och en mästartitel står på spel.
Tacons historia
Många av de populäraste tacotyperna har en lång och relativt okänd historia. I det här aptitretande matäventyret får vi lära oss mer om några av dem.
Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.