Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Velvet Colección

Serien, 2018
Velvet Colección
Denna spinoff-serie till Velvet utspelas på det sena 60-talet, då modedesignern Ana tar hjälp av sina kompisar för att öppna en butik och designskola i Barcelona.
serien Velvet Colección hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Velvet Colección är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Velvet Colección på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

Barcelona 1967. Ana Rivera returns from New York to launch her last dream: to make the leap from the exclusive business of haute couture in Madrid to a boutique in Barcelona with aspirations to become a global franchise.

Creators:

Skådespelare i Velvet Colección

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska [Originalspråk];turkiska
Text: engelska;nederländska;europeisk spanska;svenska;turkiska

Flera likadana Velvet Colección

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Astronomy Club: The Sketch Show
Humorgruppen Astronomy Club bjuder på smart och absurd komik med unika infallsvinklar.
Spirit – På fria vidder: Spirit får julkänslor
När ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för deras resplaner måste Lucky och hennes vänner lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.