Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vem dödade Malcolm X?

Serien, 2020
Vem dödade Malcolm X?
Årtionden efter mordet på den afroamerikanske ledaren Malcolm X försöker en aktivist ta reda på sanningen i rättvisans namn.
serien Vem dödade Malcolm X? är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Provokativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vem dödade Malcolm X? på IMDB

Betyg: 7,7 från 10

Activist Abdur-Rahman Muhammad begins his own investigation into the perplexing details surrounding the assassination of civil rights leader Malcolm X.

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Vem dödade Malcolm X?

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall
I den här dokumentärserien kastar offrens berättelser ljus över hur den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein utnyttjade sin förmögenhet och makt för att begå övergrepp.
Space Force
En fyrstjärnig general samarbetar motvilligt med en excentrisk vetenskapsman för att göra den amerikanska militärens senaste tillskott – Rymdstyrkan – redo för avfärd.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.