Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vem tar du med till en öde ö?

Film, 2019, 93 minuter
Vem tar du med till en öde ö?
Fyra vänner som bott tillsammans länge tillbringar en sista kväll ihop. Men den gemytliga stämningen förändras när en stor hemlighet blir avslöjad.
film Vem tar du med till en öde ö? är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 93 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Vem tar du med till en öde ö? är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vem tar du med till en öde ö? på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Four friends have lived in a world of their own for 8 years as they shared a flat in Madrid. They prepare to face changes to their lives at the end of the summer.

Skådespelare i Vem tar du med till en öde ö?

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska - Syntolkning;engelska;franska;europeisk spanska [Originalspråk];tyska
Text: tyska;svenska;europeisk spanska;engelska;finska

Flera likadana Vem tar du med till en öde ö?

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
Elisa y Marcela
Elisa Sánchez Loriga antar en manlig identitet för att kunna gifta sig med kvinnan hon älskar i det tidiga 1900-talets Spanien. Baserad på verkliga händelser.
Rock My Heart
När en äventyrslysten tonåring med hjärtfel lär känna en hingst som inte låter sig tämjas av någon annan börjar hon träna som amatörjockey inför ett livsfarligt lopp.
Allt är bra
En kvinna blir våldtagen av sin nya chefs svåger. Hon försöker komma över den hemska kvällen som om inget har hänt, men hennes tystnad får stora konsekvenser.
Blaze
En inflytelserik countrylåtskrivare reflekterar kring en karriär i skymundan och hur hans livs kärlek inspirerade honom att skapa sina mest personliga verk.