Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vem tar du med till en öde ö?

Film, 2019, 93 minuter
Vem tar du med till en öde ö?
Fyra vänner som bott tillsammans länge tillbringar en sista kväll ihop. Men den gemytliga stämningen förändras när en stor hemlighet blir avslöjad.
film Vem tar du med till en öde ö? är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 93 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Vem tar du med till en öde ö? är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vem tar du med till en öde ö? på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Four friends have lived in a world of their own for 8 years as they shared a flat in Madrid. They prepare to face changes to their lives at the end of the summer.

Skådespelare i Vem tar du med till en öde ö?

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska - Syntolkning;engelska;franska;europeisk spanska [Originalspråk];tyska
Text: tyska;svenska;europeisk spanska;engelska;finska

Flera likadana Vem tar du med till en öde ö?

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Land Imagined
En polis i Singapore utreder fallet med en försvunnen kinesisk byggarbetare som ägnat sina sömnlösa nätter åt ett mystiskt tv-spel.
Unicorn Store
En nyckfull konstnär som lämnat konstskolan och börjat jobba på kontor får plötsligt chansen att uppfylla sin dröm om att adoptera en enhörning.
Paul, Apostle of Christ
Inför sin avrättning predikar lärjungen Paulus om Jesu lära, medan Lukas författar en revolutionerande bok som leder till den kristna kyrkans födelse.
15 August
På Indiens självständighetsdag får ett missöde i Mumbai oönskade konsekvenser för ett ungt kärlekspar, och sporrar dess invånare till en gemensam hjälpinsats.
The Highwaymen
Verklighetsbaserat kriminaldrama där två stenhårda före detta Texas-poliser får i uppgift att hitta och avrätta det ökända rånarparet Bonnie och Clyde.