Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vem var ...?

Serien, 2018
Vem var ...?
Nya röster väcker några av historiens mest kända namn till liv i denna sketchserie som bygger på de bästsäljande böckerna med samma namn.
serien Vem var ...? är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Vem var ...? är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vem var ...? på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

Fresh voices bring some of the most famous names in history to life. A live-action sketch comedy show based on the series of best-selling books.

Skådespelare i Vem var ...?

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;svenska;franska;tyska;nederländska
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Vem var ...?

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Försvinnandet
När en flicka försvinner från en förort i närheten av Mexico City försvåras sökandet av de inblandades själviska motiv. Baserad på verkliga händelser.
Curon
En kvinna kommer hem med sina tonåriga tvillingar efter 17 års frånvaro. När hon plötsligt försvinner börjar barnen inse att familjen har mörka hemligheter.