Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vem var ...?

Serien, 2018
Vem var ...?
Nya röster väcker några av historiens mest kända namn till liv i denna sketchserie som bygger på de bästsäljande böckerna med samma namn.
serien Vem var ...? är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder. Vem var ...? är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Vem var ...? på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

Fresh voices bring some of the most famous names in history to life. A live-action sketch comedy show based on the series of best-selling books.

Skådespelare i Vem var ...?

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;svenska;franska;tyska;nederländska
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Vem var ...?

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Astronomy Club: The Sketch Show
Humorgruppen Astronomy Club bjuder på smart och absurd komik med unika infallsvinklar.
Spirit – På fria vidder: Spirit får julkänslor
När ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för deras resplaner måste Lucky och hennes vänner lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.
The Confession Killer
Henry Lee Lucas blev ökänd när han erkände hundratals ouppklarade mord. Den här dokumentärserien granskar sanningen – och de skrämmande konsekvenserna.