Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Vjeran Tomic och den akrobatiska konstkuppen

Dokumentärer, 2023, 86 minuter
Vjeran Tomic och den akrobatiska konstkuppen
Tjuven som slog till mot Musée d'Art Moderne i Paris 2010 berättar med egna ord hur han lyckades genomföra den största konstkuppen i Frankrikes historia.
dokumentärer Vjeran Tomic och den akrobatiska konstkuppen är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 86 minuter lång. Rekommenderas från 10 år. Vjeran Tomic och den akrobatiska konstkuppen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - syntolkning;franska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska;ukrainska

Flera likadana Vjeran Tomic och den akrobatiska konstkuppen

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Beverly Hills Cop: Axel F
Fyrtio år efter fallet som definierade hans karriär är Detroit-polisen Axel Foley tillbaka i Beverly Hills för att göra vad han gör bäst: lösa brott och skapa kaos.
The Accidental Twins
En förväxling efter födseln splittrar två par enäggstvillingar i Colombia. Denna fängslande dokumentär undersöker deras komplicerade historia och identiteter.
Black Barbie
Upptäck historien bakom världens första svarta Barbie och rollen som tre nyskapande kvinnor på Mattel spelade i skapandet av en docka som såg ut som dem.
Outstanding: A Comedy Revolution
En rolig och varm dokumentär som utforskar HBTQ+-ståuppscenens historia med hjälp av personliga berättelser från en stjärnspäckad samling komiker.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Tusentals terrakottakrigare vaktade den förste kinesiske kejsarens grav. Här skildras deras berättelse med hjälp av arkeologiska fynd och rekonstruktioner.