Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Wednesday

Serien, 2022
Wednesday
Wednesday Addams, en smart och sarkastisk tjej som är lite död på insidan, utreder flera mord samtidigt som hon skaffar nya vänner – och fiender – på Nevermore Academy.
serien Wednesday är en Netflix Original som hade premiär 2022. Tim Burton regisserar den här mystifika och mörka serien från skaparna av Smallville. Jenna Ortega gör huvudrollen. Rekommenderas från 13 år. Wednesday är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Wednesday

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Wednesday

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Khakee: The Bihar Chapter
När en rakryggad polis jagar en våldsam brottsling riskerar han inte bara sitt liv. Han tvingas även gå en närmast omöjlig moralisk balansgång.
Somebody
En programutvecklare och hennes vänner dras in en mordutredning när en dejtingapp som hon har utvecklat används av en man som har allt annat än kärlek i tankarna.
Pepsi, Where's My Jet?
När en 20-åring försöker vinna ett stridsflygplan i ett lotteri anordnat av Pepsi blir det början på en riktig David mot Goliat-kamp i rättssalen.
Mind Your Manners
Sara Jane Ho är en framgångsrik lärare i vett och etikett som hjälper andra att visa upp sin bästa sida genom gott uppförande i denna varma realityserie.
Sanningen om Fifa: Fotboll, pengar och korruption
En undersökande dokumentär om FIFA och dess kontroversiella historia, där vi får följa maktkamperna, den globala politiken och vad som krävs för att stå värd för ett VM.