Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Wednesday

Serien, 2022
Wednesday
Wednesday Addams, en smart och sarkastisk tjej som är lite död på insidan, utreder flera mord samtidigt som hon skaffar nya vänner – och fiender – på Nevermore Academy.
serien Wednesday är en Netflix Original som hade premiär 2022. Tim Burton regisserar den här mystifika och mörka serien från skaparna av Smallville. Jenna Ortega gör huvudrollen. Rekommenderas från 13 år. Wednesday är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kreativ.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Wednesday

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska;ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Wednesday

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Can I Tell You A Secret?
Tre kvinnors liv förändras för alltid när en stalker infiltrerar deras sociala mediekonton. Och de är bara en bråkdel av hans många offer.
Avatar The Last Airbender
En ung pojke måste lära sig att bemästra de fyra elementen för att rädda världen från krig – och bekämpa en fiende som gör allt för att stoppa honom.
Comedy Chaos
Efter att ha fått sparken från sitt eget företag måste en otursdrabbad man hantera sitt bräckliga äktenskap och sin problemtyngda komediklubb.
The Vince Staples Show
Rapparen och skådespelaren Vince Staples navigerar vardagslivets utmaningar och överraskningar i sin hemstad Long Beach i Kalifornien.
Ready, Set, Love
I en värld där den manliga populationen nästan har utrotats av en mystisk epidemi blir en vardaglig kvinna antagen till en dejtingtävling som anordnas av myndigheterna.