Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Weed the People

Dokumentärer, 2018, 94 minuter
Weed the People
Efter att ha fått hoppet tänt av sina erfarenheter med medicinsk marijuana kräver läkare och föräldrar till barn med cancer mer forskning kring örtens läkande egenskaper.
dokumentärer Weed the People hade premiär 2018 och är 94 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Weed the People på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Patients suffering from cancer, and their families, struggle against mean-spirited legislation, and the proclaimed goal of Attorney General Jeff Sessions to roll back marijuana reforms in states such as California.

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;svenska;tyska;engelska;finska

Flera likadana Weed the People

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Cities of Last Things
En man med komplicerad bakgrund utkräver hämnd på de personer som förorättat honom i denna dystopiska berättelse som utspelas i omvänd kronologisk ordning.
Tacons historia
Många av de populäraste tacotyperna har en lång och relativt okänd historia. I det här aptitretande matäventyret får vi lära oss mer om några av dem.
NOVA: Black Hole Apocalypse
Astrofysiker visar hur svarta hål kan vara lösningen på gåtan om hur universum uppstod och hur livet på vår jord – och till slut människan – skapades.
NOVA: First Face of America
Forskare ger sig ut på riskabla expeditioner i en undervattensgrotta och hittar ett 13 000 år gammalt skelett som kan ge kunskap om de första människorna i Amerika.
NOVA: Decoding the Weather Machine
Forskare undersöker jordens klimat och söker ledtrådar över hela planeten – från istäcket på Grönland till Australiens öknar.