Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Weed the People

Dokumentärer, 2018, 94 minuter
Weed the People
Efter att ha fått hoppet tänt av sina erfarenheter med medicinsk marijuana kräver läkare och föräldrar till barn med cancer mer forskning kring örtens läkande egenskaper.
dokumentärer Weed the People hade premiär 2018 och är 94 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta dokumentärer är Inspirerande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Weed the People på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

Patients suffering from cancer, and their families, struggle against mean-spirited legislation, and the proclaimed goal of Attorney General Jeff Sessions to roll back marijuana reforms in states such as California.

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;svenska;tyska;engelska;finska

Flera likadana Weed the People

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Med livet som insats: Journalister på frontlinjen
Filmskaparen Hernán Zin söker svar efter en livsomvälvande händelse 2012 och intervjuar andra krigsreportrar om hur de har påverkats av sitt yrkesval.
1994
Med hjälp av arkivbilder och nya intervjuer undersöker den här serien politiken i Mexiko år 1994 – året då zapatisterna gjorde uppror och Luis Donaldo Colosio mördades.
ReMastered: The Lion's Share
En reporter lär känna musikern Solomon Lindas familj och hjälper dem att slåss för den ekonomiska ersättning de har rätt till.
Shéhérazade
17-årige ungdomsbrottslingen Zach faller för en ung prostituerad på Marseilles gator. Han börjar jobba som hallick, men står snart inför ett moraliskt dilemma.
Last Breath
En dykare blir fast på havets botten. Syret är snart slut och det finns inte mycket hopp om att räddningsstyrkan ska nå fram i tid, så han måste ta saken i egna händer.