Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Well-Intended Love

Serien, 2019
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
serien Well-Intended Love är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Well-Intended Love på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

A third-rate actress with leukemia becomes entangled with CEO Ling because she needs him for treatment. In order to receive bone marrow transplant sooner and to continue her career as an ...

Skådespelare i Well-Intended Love

Ljud och text

Ljud: mandarin [Originalspråk]
Text: svenska;tyska;danska;finska;engelska

Flera likadana Well-Intended Love

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

El Club
Ett gäng rika ungdomar i Mexiko börjar sälja ecstasy på egen hand och får snart problem med andra knarkhandlare, polisen och sina familjer.
The Stranded
Eleverna på en elitskola blir fast på en ö som ödelagts av en tsunami. De försöker hålla hoppet vid liv, men motarbetas av mystiska krafter.
Gröna ägg och skinka
Raka motsatserna Guy och Sam ger sig ut på en bilresa för att rädda ett utrotningshotat djur. Längs vägen får de uppleva vänskap och en viss utsökt maträtt.
SCAMS
En ung välmenande man som drabbats hårt av Lehman-kollapsen deltar i en telefonbluff och blir allt djupare indragen i den kriminella undre världen.
La casa de las flores presenterar: Begravningen
Syskonen de la Mora sörjer sin mamma samtidigt som de måste bolla överraskningar och motgångar på Virginias begravning.