Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Well-Intended Love

Serien, 2019
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
serien Well-Intended Love är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Well-Intended Love på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

A third-rate actress with leukemia becomes entangled with CEO Ling because she needs him for treatment. In order to receive bone marrow transplant sooner and to continue her career as an ...

Skådespelare i Well-Intended Love

Ljud och text

Ljud: mandarin [Originalspråk]
Text: svenska;tyska;danska;finska;engelska

Flera likadana Well-Intended Love

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Designated Survivor: 60 Days
När den sydkoreanska nationalförsamlingen blir utsatt för en förödande attack måste miljöministern Park Mu-jin försöka leda landet genom det kaos som följer.
O Escolhido
Tre läkare som har i uppdrag att vaccinera invånarna i en avlägsen by i Pantanal mot zika drabbar samman med en helbrägdagörare och blir indragna i hans mystiska sekt.
Mordet på Gianni Versace
Med början i barndomen ser vi avgörande händelser i Andrew Cunanans liv som leder fram till de besinningslösa morden på fem personer, inklusive modeikonen Gianni Versace.
Rabbids Invasion
Enorma bångstyriga kaniner har invaderat och går bärsärkagång över hela världen, men det är bara att vänja sig – de är här för att stanna!
Dumma zombier
En liten tjej som bor ensam i en läskig stad blir vän med en brokig skara zombiebarn med olika personligheter.