Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Westside

Serien, 2018
Westside
I denna känslosamma realityserie delar nio hårt arbetande musiker på scenen och tar sig igenom toppar och dalar när de försöker uppfylla sina drömmar om Hollywood.
serien Westside är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Westside på IMDB

Betyg: 7,1 från 10

An unscripted and deeply personal glimpse into the journeys of nine young L.A.-based musicians as they follow their dreams.

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;finska;engelska;tyska;svenska

Flera likadana Westside

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.