Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Wham!

Dokumentärer, 2023, 92 minuter
Wham!
Med hjälp av intervjuer och arkivmaterial berättar George Michael och Andrew Ridgeley om sina år med Wham! – från bästa vänner på 70-talet till popstjärnor på 80-talet.
dokumentärer Wham! är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 92 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Wham! är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Gripande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Wham!

Regissör

Ljud och text

Ljud: brittisk engelska - syntolkning;engelska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Wham!

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Leo
Leo
Adam Sandler spelar en ödla som heter Leo i denna musikaliska komedi om hur sista året på grundskolan ter sig för klassens sällskapsdjur.
Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
CoComelon-gatan
Följ med dina favoritfigurer från CoComelon på fantasifulla äventyr när de utforskar känslor och sin omgivning i den här berättelsedrivna serien.
Temple of Film: 100 år med Egyptian Theatre
Guillermo del Toro, Rian Johnson och andra stjärnor inom filmbranschen ser tillbaka på historien bakom Egyptian Theatre i Hollywood, som återställts till sin forna glans.