Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

What If

Film, 2023, 112 minuter
What If
När två nygifta musiker råkar ut för ett oväder under sin smekmånad på en ö tvingas de se jobbiga sanningar i vitögat. Sanningar som riskerar att krossa deras äktenskap.
film What If är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 112 minuter lång. Alessandra de Rossi (My Amanda) och JM de Guzman (That Thing Called Tadhana) medverkar i detta känslosamma drama. Rekommenderas från 13 år. What If är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Bitterljuv, Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i What If

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;filippinska - syntolkning;filippinska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;filippinska;finska;svenska;ukrainska

Flera likadana What If

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet
Två främlingar möts under en flygresa till London, men ödet skiljer dem åt. Det verkar osannolikt att de någonsin ska träffas igen, men kärleken kan övervinna alla odds.
Ehrengard: Förförelsens konst
En kärleksexpert som anställts för att undervisa storhertiginnans blyge son i förförelsens ädla konst blir indragen i en skandal – och blir själv förälskad.
Happy Ending
Efter ett år tillsammans föreslår Luna att de ska inkludera en tredje person i sitt sexliv, något som rubbar hennes relation till Mink.
Friday Night Plan
När deras mamma åker iväg på affärsresa blir två oense bröder sams för att i hemlighet gå på årets hetaste fest innan hon kommer tillbaka.
En dag och en halv
I ett desperat försök att få träffa sin dotter hotar en beväpnad man personalen på en vårdcentral och kidnappar sin ex-fru som jobbar där.