Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

WILL

Film, 2024, 114 minuter
WILL
Två unga poliser slits mellan att samarbeta med ockupationsmakten eller gå med i motståndsrörelsen i det nazistockuperade Antwerpen under andra världskriget.
film WILL är en Netflix Original som hade premiär 2024 och är 114 minuter lång. Stef Aerts, Annelore Crollet och Matteo Simoni spelar huvudrollerna i ett omskakande krigsdrama i regi av Tim Mielants. Rekommenderas från 16 år. WILL är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Mörk, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i WILL

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;flamländska - Syntolkning;flamländska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;flamländska;svenska;ukrainska

Flera likadana WILL

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Genom mitt fönster 3: Öga mot öga
Raquel och Ares har svårt att glömma varandra, trots att de nu är tillsammans med andra. Kan de återförenas trots familjens motstånd i den sista delen av trilogin?
Mea Culpa
En försvarsadvokat tvingas välja mellan familjen, plikten och sina egna farliga begär när hon företräder en mordanklagad konstnär.
Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Ashes
En förmögen kvinna som är gift med en förläggare hittar en opublicerad bok som väcker spännande fantasier, men när hon dras in i en farlig affär raseras hennes liv.
Black
En ung kvinna som efter en sjukdom i barndomen blivit döv, blind och stum börjar med tiden få våldsamma utbrott – ända tills en excentrisk lärare förändrar hennes liv.