Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Wild Wild Country

Serien, 2018
Wild Wild Country
När en kontroversiell sektledare anlägger en utopisk stad i Oregons öken eskalerar konflikterna med lokalinvånarna till en skandal på nationell nivå.
serien Wild Wild Country är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Detta serien är Provocerande, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wild Wild Country på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

When the world's most controversial guru builds a utopian city deep in the Oregon desert, conflict with the locals escalates into a national scandal. A true story.

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Wild Wild Country

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Sann kärlek: Polen
Sex par sätter sin tillit på prov med ett lögndetektortest i den här realityserien där lögner kostar pengar medan sanning belönas.
Physical: 100
Hundra deltagare i absolut toppform tävlar i en rad tuffa utmaningar för att slå ut de andra och kamma hem segern, äran – och en avsevärd summa pengar.
Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Rätt man på rätt plats
En fritidsgårdsledare från en Paris-förort ställer upp i presidentvalet. Men är Frankrike verkligen redo för en svart president?