Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Workin' Moms

Serien, 2017
Workin' Moms
Föräldraledigheten är över och det är dags för de här fyra mammorna att återgå till jobbet, samtidigt som de tampas med barn, chefer, kärleken och livet i Toronto.
serien Workin' Moms är en Netflix Original som hade premiär 2017. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Cynisk, Fräck.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Workin' Moms på IMDB

Betyg: 5 från 10

Four very different thirty-something working mothers and friends try to balance their jobs, family life and love life in modern day Toronto, Canada.

Skådespelare i Workin' Moms

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: norska;finska;svenska;tyska;engelska

Flera likadana Workin' Moms

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Painted Boats
Detta drama med dokumentära inslag handlar om två familjer som arbetar med att frakta varor på kanalbåtar i 1940-talets England.
Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
I Am a Dancer
Rudolf Nureyev var en av sin generations främsta balettdansörer. Denna dokumentär ger oss en inblick i hans fascinerande värld.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.