Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Wormwood

Serien, 2017
Wormwood
I denna okonventionella serie undersöker Errol Morris fallet med en avliden amerikansk vetenskapsman som var delaktig i det hemliga forskningsprogrammet MK-Ultra.
serien Wormwood är en Netflix Original som hade premiär 2017. Peter Sarsgaard har huvudrollen i denna nyskapande serie av den Oscarsbelönade regissören till Fog of War, Errol Morris. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Wormwood är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provocerande, Intellektuell, Ondskefull.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Wormwood på IMDB

Betyg: 7 från 10

In 1953, Army scientist Frank Olson takes a fatal plunge from a hotel window. In 1975, a bombshell report ties his death to a top-secret experiment.

Skådespelare i Wormwood

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Wormwood

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Crash Landing on You
När en glidflygning går snett hamnar en sydkoreansk arvtagerska i Nordkorea, där hon lär känna en arméofficer som bestämmer sig för att gömma henne.
Det första året
Den här dokumentärserien tittar närmare på den banbrytande vetenskapen som avslöjar hur barn utvecklas under sitt första levnadsår och vilken roll arv och miljö spelar.
Gentefied
Kusinerna Morales gör allt för att rädda sin farfars tacoställe, samtidigt som de följer sina egna drömmar medan deras kvarter i Los Angeles drabbas av gentrifiering.
Spectros
En grupp tonåringar hamnar i skottlinjen för en kamp mellan övernaturliga krafter när hämndlystna andar ur det förflutna intar en stadsdel i São Paulo.
Port 7
En målmedveten kvinna försöker bli av med de våldsamma brottslingar och korrupta element som fått fotfäste i en argentinsk fotbollsklubb.